Ισχύει από: 15/12/2023

1. Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην Sensium! Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις καθορίζουν τους όρους χρήσης του ιστότοπού μας και τις υπηρεσίες που παρέχονται από τη Μαργαρίτα Φουσέκη. Χρησιμοποιώντας και έχοντας πρόσβαση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να υπόκειστε σε αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

2. Ορισμοί

  • “Sensium”: Αναφέρεται στον ιστότοπο που ανήκει και λειτουργεί από τη Μαργαρίτα Φουσέκη.
  • “Χρήστης”: Αναφέρεται σε οποιονδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.

3. Χρήση του Ιστότοπου

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να:

  • Συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
  • Παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες όταν απαιτείται.
  • Σεβάστε τα πνευματικά δικαιώματα και την ιδιωτικότητα άλλων.

4. Πνευματικά Δικαιώματα

Ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου Sensium, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, κειμένου, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και λογισμικού, είναι ιδιοκτησία της Μαργαρίτας Φουσέκη και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, διανομή ή χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου από τον ιστότοπό μας χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μας.

5. Προϊόντα και Υπηρεσίες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στο Sensium υπόκεινται στη διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε, να διακόπτουμε ή να ενημερώνουμε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

6. Αποδοχή Παραγγελίας και Τιμολόγηση

Όταν καταθέτετε μια παραγγελία στο Sensium, συμφωνείτε ότι:

  • Η παραγγελία σας αποτελεί προσφορά για αγορά των προϊόντων ή υπηρεσιών.
  • Ενδέχεται να αποδεχθούμε ή να απορρίψουμε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο.
  • Οι τιμές είναι όπως αναφέρονται στον ιστότοπο και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

7. Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση προσωπικών πληροφοριών υπόκειται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συγκατατίθεστε στη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σας, όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.

8. Περιορισμός Ευθύνης

Η Μαργαρίτα Φουσέκη δεν φέρει ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, περιστασιακές, παραδειγματικές ή τιμωρητικές ζημίες που προκύπτουν από την πρόσβασή σας ή τη χρήση του ιστότοπου. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, ζημίες ή ιούς που μπορεί να μολύνουν τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας.

9. Λήξη

Έχουμε το δικαίωμα να λήξουμε ή να αναστείλουμε την πρόσβασή σας στον ιστότοπο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση για οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

10. Εφαρμογή Νόμου

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε διαφορές προκύπτουν από ή συνδέονται με αυτούς τους όρους υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

11. Στοιχεία Επικοινωνίας

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Μαργαρίτα Φουσέκη
Ερατεινή Φωκίδας
info@sensium.gr

Ημερομηνία: 15/12/2023